Proeverij Mailly Champagne

Top of the bill is toch wel Grand Cru Champagne huis Mailly. Sinds 1920 Grand Cru en dat betekend dat Mailly 1 van de 17 schaarse dorpen is die gebruik mag maken van deze status. Want dit zijn de best gelegen percelen binnen de Champagne. Mailly is het enige huis dat uitsluitend zijn druiven van de Grand Cru wijngaarden haalt. Dus het beste van het beste!

Tasting Mailly Champagne

Alleen maar de beste Champagnes vandaag. Grand Cru oftewel de beste wijngaarden van de Champagne zijn aan de beurt. Laat je betoveren door 4 verschillende toppers van Mailly onderleiding van onze top sommelier.

Data & tijden

vrijdag 29 november | 21.00 – 21.45 uur
Zaterdag 30 november | 14.00 – 14.45 uur
Zondag 1 december | 15.15 – 16.00 uur

Locatie

Place du Maître        

Als je Fête du Champagne binnen treedt steek je de Zuiveringshal over om vervolgens richting Place du Maître aan de overkant te lopen. U mag plaats nemen aan de speciaal geselecteerde tafel waar mooie gevulde mond geblazen glazen op u staan te wachten. Onze top huissommelier neemt u mee in het sprookje…

Facts

€30- per persoon | max 20 personen
4 proefglazen Mailly
Duur proeverij: 45 minuten

Proeverij & Masterclass tickets

Koop hieronder jouw proeverij & masterclass ticket. Letop! Een proeverij & masterclass ticket geeft nog géén toegang tot het festival.