Proeverij Crémant de Alsace

Kom speciaal door middel van deze proeverij kennismaken met bubbels. Op dezelfde wijze gemaakt als Champagne, maar dan uit een andere streek in Frankrijk; in Alsace. De smaak zal zeker anders zijn dan die van Champagne, vanwege de ligging en het terroir. Maar door deel te nemen aan deze workshop zul je tot de conclusie komen dat crémant toch vrij dichtbij champagne in de buurt komt!

Tasting Crémant de Alsace

Onder begeleiding van onze huissommelier leer je de bubbels van Crémant de Alsace kennen. Proef vier verschillende Crémants de Alsace en ontdek waarom crémant bijna net zo lekker is als echte champagne!

Data & tijden

vrijdag 29 november | 19.45 – 20.30 uur
Zaterdag 30 november | 16.30 – 17.15 uur
Zondag 1 december | 17.45 – 18.30 uur

Locatie

Place du Maître        

Als je Fête du Champagne binnen treedt steek je de Zuiveringshal over om vervolgens richting Place du Maître aan de overkant te lopen. U mag plaats nemen aan de speciaal geselecteerde tafel waar mooie gevulde mond geblazen glazen op u staan te wachten. Onze top huissommelier neemt u mee in het sprookje…

Facts

€20,- per persoon | max 20 personen
4 proefglazen crémant de la France
Duur proeverij: 45 minuten

Proeverij & Masterclass tickets

Koop hieronder jouw proeverij & masterclass ticket. Letop! Een proeverij & masterclass ticket geeft nog géén toegang tot het festival.